Programe Nutritie Personalizata

Fiecare pacient isi poate alege programul de nutritie potrivit in urma intalnirii initiale cu medicul nutritionist. Programele tin cont de nevoile speciale ale fiecarui pacient, de afectiunile sale si mai ales de nevoile emotionale si de tipul de personalitate. Daca unui pacient ii este suficienta o intalnire cu medicul nutritionist pentru a-si clarifica viziunea asupra alimentatiei, altor pacienti le este necesara o indrumare pas cu pas catre obtinerea starii de bine sau a greutatii dorite. Pentru aceasta ultima catergorie de pacienti am creeat pachetele speciale de nutritie ce constau in mai multe intalniri  si suport pe durata catorva luni de zile.

Descriere programe de nutritie personalizata :

  • Pierdere in greutate
  • Fertilitate
  • Anti ageing
  • Interventii nutritionale in bolile cronice ( diabet, boli gastrointestinale, hepatice, renale)
  • Nutritie de tip antiinflamator
  • Programe pentru intolerante alimentare
  • Nutritie pentru copii si adolescenti

Programe Speciale

Programele speciale de nutritie implica folosirea unor teste speciale genetice sau imunologice. Cu ajutorul testelor genetice Pathwayfit se poate contura mult mai bie un program de nutritie si nutrigenetica pornind de la analiza genetica a fiecarui pacient.

Cu ajutorul testelor de intolerante alimentare Imupro, putem identifica daca anumite intolerante alimentare genereaza simptome neplacute si probleme cronice de sanatate ce nu au fost diagnosticate prin metode clasice. In urma testului aflam ce alimente ni se potrivesc si ce alimente trebuie eliminate temporar din dieta pentru a ameliora anumite probleme de sanatate.


Pachete speciale de analize si teste de sanatate  

Am creeat o sectiune de teste speciale, pachete de analize, dedicate special cate unei etape in viata sau afectiuni cu care te confrunti. In acest fel, iti va fi mai usor sa intelegi starea prin care treci, vei putea lua masuri de precautie inclusiv prin abordarea unui program de nutritie personalizat. Interpretarea testelor se face in mod ideal alaturi de medicul nutritionist deoareceaceste pachete de analize dedicate iau in considerare faptul ca anumite afectiuni pleaca de la statusul de nutritie iar tratamentul si controlul altor afectiuni se face insclusiv cu dieta si suplimentele adecvate.

Pachetele special alcatuite isi propun urmatoarele:

  • sa identifice deficitele de nutrienti, triggeri specifici pentru anumite boli.
  • sa fie screening pentru anumite afectiuni si stari.
  • sa masoareanumiti parametrii biochimici care influenteaza riscul de declansare si evolutie in anumite boli.

Practic, ai nevoie de 2 pasi pentru a sti mai multe despre tine si nevoile tale:

1. Programeaza-te la recoltare pentru teste la telefon: 0729 924 441

Vei afla detalii despre ora la care trebuie sa te prezinti si modul in care te vei pregati, in functie de testul dorit. Recoltarea se facedimineata, la sediul clinicii din strada Aviator capitan Nicolae Drossu Nr 9, Sector 1, Bucuresti. 

2. Programeaza-te apoi la consultatia de nutritie pentru interpretarea testelor la telefon: 0724 464 646 sau 0748 222 222.

La consultatia de nutritie vei afla ce presupune fiecare test si cum se interpreteaza rezultatele corelate cu starea ta, vei primi indicatii pentru invstigatii suplimentare daca este cazul, referiri catre alte specialtitati precum si tratament adecvat cu suplimente nutritionale.

Pretul consultatiei de interpretare este inclus in pachet. 

Ulterior poti opta pentru alcatuirea dietei pesonalizate, acest program nu intra in pretul initial.