Pachete speciale de analize si teste de sanatate  

Am creeat o sectiune de teste speciale, pachete de analize, dedicate special cate unei etape in viata sau afectiuni cu care te confrunti. In acest fel, iti va fi mai usor sa intelegi starea prin care treci, vei putea lua masuri de precautie inclusiv prin abordarea unui program de nutritie personalizat. Interpretarea testelor se face in mod ideal alaturi de medicul nutritionist deoareceaceste pachete de analize dedicate iau in considerare faptul ca anumite afectiuni pleaca de la statusul de nutritie iar tratamentul si controlul altor afectiuni se face insclusiv cu dieta si suplimentele adecvate.

Pachetele special alcatuite isi propun urmatoarele:

  • sa identifice deficitele de nutrienti, triggeri specifici pentru anumite boli.
  • sa fie screening pentru anumite afectiuni si stari.
  • sa masoareanumiti parametrii biochimici care influenteaza riscul de declansare si evolutie in anumite boli.

Practic, ai nevoie de 2 pasi pentru a sti mai multe despre tine si nevoile tale:

1. Programeaza-te la recoltare pentru teste la telefon: 0729 924 441

Vei afla detalii despre ora la care trebuie sa te prezinti si modul in care te vei pregati, in functie de testul dorit. Recoltarea se facedimineata, la sediul clinicii din strada Aviator capitan Nicolae Drossu Nr 9, Sector 1, Bucuresti. 

2. Programeaza-te apoi la consultatiile de nutritie pentru interpretarea testelor si pentru reevaluare la telefon: 0724 464 646 sau 0748 222 222.

La consultatia de nutritie de interpretate vei afla ce presupune fiecare test si cum se interpreteaza rezultatele corelate cu starea ta, vei primi indicatii pentru invstigatii suplimentare daca este cazul, referiri catre alte specialtitati precum si tratament adecvat cu suplimente nutritionale.

La un interval de timp agreat cu Medicul Nutritionist urmeaza consultatia de reevaluare.   

Pretul consultatiilor de interpretare si reevaluare este inclus in pachet. 

Ulterior poti opta pentru alcatuirea dietei pesonalizate, acest program nu intra in pretul initial.